Overlevelsestur 2024

OVERLEVELSESTUR 2023 - oplevelsestur

NU er der åbnet for tilmelding til vores "overlevelsestur" i den danske natur. Der er 10 pladser efter "først til mølle" princippet, så tilmeld dig allerede NU, hvis du vil sikre dig en fed oplevelse!

Turen starter fredag den 23. august kl. 15.00 og slutter søndag den 25. august omkring middag.

I vil opleve en intensiv weekend med et konstant skift mellem forskellige aktiviteter, udfordringer og samarbejdsopgaver m.v. Der bliver selvfølgelig også tid til hygge og afslapning ved lejrbålet.

Da en væsentlig del af total-oplevelsen er det "ukendte" og de løbende overraskelsesmomenter, vil vi ikke oplyse jer et detaljeret program for turen, men I vil opleve aktiviteter som mountainbike, havkajak, hiking, kano, klatring og rapelling.

Turen er baseret på den gode oplevelse i naturen så man skal ikke være jægersoldat eller jernmand for at gennemføre turen men det er et krav at man kan svømme 200 meter. Og så vil vi anbefale en fornuftig grundkondition.

Alle deltagere har naturligvis ALTID retten til at melde "pas" til de forskellige aktiviteter, som foregår under størst mulig sikkerhed og med uddannet personale.

Påklædning er absolut outdoor og ekstra tøj skal kunne transporteres i egne rygsække. Pakkeliste fremsendes i god tid inden turen.

Toiletforhold og overnatning kan foregå under primitive forhold. Men ikke nødvendigvis.

I turen er der inkluderet forplejning og væske. Vi starter med aftensmad fredag og slutter med en sandwich søndag.

Turen foregår et ukendt sted i Danmark og mødested oplyses når vi nærmer os dagen.

Vi garanterer, at I vil få en meget spændende oplevelse med et touch af adrenalin kick og sved på panden.

Prisen for turen er 2.700 kr. pr. person. Ved tilmelding betales et depotsitum på 1.000 kr. pr. person. Restbeløbet opkræves pr. 01.08.24.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig turen kan du benytte kontaktboksen på hjemmesiden.